Hoe zit Oxfam Pakt Uit in elkaar?

Niets is makkelijker dan kiezen voor Oxfam Pakt Uit!

  1. Je kiest een cadeau
  2. Je bevestigt je bestelling
  3. Je betaalt online (beveiligde transactie) of via klassieke overschrijving
  4. Wij bezorgen de wenskaart met foto van het cadeau met de post of via e-mail
  5. Je schrijft een boodschap in de kaart of op de afgedrukte pdf en je bezorgt die aan de gelukkige
  6. Je steun gaat naar zij die dit het meest nodig hebben
  7. Oxfam Pakt Uit zijn symbolische geschenken en staan gelijk met giften. Vanaf een bedrag van 40 euro krijg je automatisch een fiscaal attest gestuurd in de maand maart van het jaar na je aankoop

Alle cadeaus van Oxfam Pakt Uit illustreren het werk dat we realiseren samen met onze partnerorganisaties en de gemeenschappen waar ze werken. Onze projecten worden bepaald door de noden van die gemeenschappen.De cadeaus van Oxfam Pakt Uit zijn een vorm van een gift. Daardoor zijn ze fiscaal aftrekbaar. Als je in totaal meer dan 40 euro per jaar aan Oxfam-Solidariteit schenkt, krijg je in de loop van de maand maart van het volgende jaar een fiscaal attest toegestuurd.

Let op:

  • Oxfam-Solidariteit moet het attest voor gift sturen aan de persoon die het cadeau heeft gekocht.
  • In bepaalde Oxfam-winkels is een klein aantal cadeautjes te koop. Maar wie daar een cadeautje van Oxfam Pakt Uit koopt, heeft geen recht op een attest (omwille van problemen met het traceren van de gift en de koper. Je krijgt dus geen fiscaal attest voor cadeautjes die je in een winkel koopt, ook al heb je voor meer dan 40 euro gekocht. Koop dus via www.oxfampaktuit.be als je een attest wilt ontvangen!