Brood

Brood

Dit is geen alledaags cadeau, het is heel bijzonder! Dit brood is glutenvrij en de opbrengst ervan gaat rechtstreeks naar noodhulpprojecten wereldwijd. Het cadeautje is geïnspireerd op een project in de Sahara, waar Oxfam Sahrawivluchtelingen meel voor glutenvrij brood bezorgt. Zo kunnen ook zij die geen gluten verdragen eindelijk hun tanden zetten in een lekker broodje en zo hun dieet wat diversifiëren. Een smakelijk geschenk dus!

Nieuw: met de QR-code en zijn animatie stuur je je cadeautje zelf naar een project van Oxfam.

Bekijk het kaartje

€ 10 Aantal: In winkelmandje

Hoe dit cadeau helpt

Dit cadeau is geïnspireerd op een noodhulpproject in de Sahara. Oxfam geeft Sahrawi-vluchtelingenfamilies meel om glutenvrij brood te maken. De Sahrawi leven al veertig jaar in vluchtelingenkampen en wie geen gluten verdraagt moet het al die tijd al zonder brood stellen. Dankzij het glutenvrije brood is hun eenzijdig dieet gevarieerder.

Op www.oxfamsol.be kan je meer lezen over de Sahrawi en de Westelijke Sahara. Wil je helemaal op de hoogte blijven, abonneer je dan op onze speciale newsletter over de thematiek. (Alleen beschikbaar in Engels, Frans of Spaans).


De opbrengst van dit cadeau gaat naar noodhulpprojecten.

Andere cadeau-ideeën

Winterkit
Winterkit
25 euro
Water
Water
50 euro
Medicijnen
Medicijnen
20 euro