Originele relatiegeschenken voor eindejaar

Bent u op zoek naar relatiegeschenken die zeker zullen opvallen dit eindejaar? Wat denkt u van een geit? Met eindejaarscadeaus van Oxfam Pakt Uit kunt u uitpakken én steunt u Oxfam-projecten wereldwijd.

Uw relatiegeschenken van Oxfam Pakt Uit zullen zeker indruk maken bij uw klanten, leveranciers en alle andere zakenrelaties. Maar u kunt ook uw personeel verrassen met die bijzondere cadeautjes.

De geschenken spreken boekdelen over uw onderneming, want met uw eindejaarswensen helpt u families in Oxfam-projecten vooruit. Bovendien kunt u ze fiscaal inbrengen.

 

Cadeaus voor alle smaken

kaart De geschenken van Oxfam Pakt Uit zijn symbolische cadeaus, in de vorm van mooie wenskaarten, waarvan de opbrengst naar projecten van Oxfam gaat. De meest populaire cadeautjes? De geit, de babykit, boompjes,...

Er is altijd een cadeau dat bij uw onderneming past. Bent u actief in de literaire sector? Geef boeken! Werkt u in de medische sector? Geef een EHBO-kit!

U kunt alle cadeautjes bekijken op www.oxfampaktuit.be

 

Iedereen wint:

  • uw klant, die eens iets anders krijgt dan een gadget. Er zal zeker gesproken worden over uw relatiegeschenken!

  • uw bedrijf, want u kunt uitpakken met solidaire cadeaus die perfect passen in de sfeer van Kerstmis én u kunt het bedrag fiscaal inbrengen.

  • families in het Zuiden, want dankzij uw steun kunnen zij hun leven verbeteren

  • Oxfam en haar partners, want u helpt hun projecten verwezenlijken

Klik hier en kies uw cadeaus

 

Aanbod voor bedrijven en organisaties

  • Vanaf een bedrag van 1000 euro kunt u uw geschenken personaliseren met uw logo. Contacteer ons op 02/ 501 67 34 of op oxfampaktuit(at)oxfamsol.be om uw wensen te bespreken.
  • Vanaf een bedrag van 500 euro kunt u kiezen voor gepersonaliseerde e-cards, die u dan via e-mail verstuurt. De meest ecologische versie van onze eindejaargeschenken!
  • Aangezien de geschenken symbolisch zijn, worden ze beschouwd als giften. Daarom zijn ze fiscaal aftrekbaar. Lees meer over het fiscaal inbrengen van het bedrag voor geschenken.

 

Meer weten? Bijzondere wensen?

Aarzel niet ons te contacteren op 02/ 501 67 34 of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.