Baby Bram

"Bij de geboorte van Bram, ons eerste kindje, wilden we voor het bezoek een bedankje voorzien. De traditionele suikerbonen of snoepjes verpakt in doosjes die snel weggegooid worden, zagen wij niet zitten. We kenden Oxfam Pakt Uit van de cadeaukaartjes en lazen op de website dat je ook geboortecadeautjes kan aanvragen. Dus besloten we ons budget voor het “geboortepresentje” aan een goed doel te geven, en voor de bezoekers iets kleins te voorzien.

Samen met Oxfam Pakt Uit bedachten we het idee van bedank-visitekaartjes. We kochten van ons “presentjesbudget” een aantal cadeautjes van Oxfam Pakt Uit en maakten dan visitekaartjes met vermelding van die gekochte cadeautjes. De opbrengst van onze Oxfam Pakt Uit-cadeautjes gaat naar projecten wereldwijd, waar mensen de steun werkelijk nodig hebben.

De mensen die op geboortebezoek kwamen, kregen een visitekaartje met daaraan een klein gelukspoppetje. Zo blijven ze eraan herinnerd dat ons geluk met de geboorte van Bram, gedeeld wordt met families wereldwijd. We kregen erg positieve reacties over ons initiatief om ter ere van de geboorte van ons zoontje Oxfam te steunen via de Oxfam Pakt Uit-cadeautjes. Het was ook telkens een gelegenheid om Oxfam Pakt Uit voor te stellen aan vrienden, familie en kennissen." 

Els en Paul