Drie Oxfams Pakt Uit-babytjes!

“We hadden geen nood aan babymateriaal, aangezien we al veel hadden gekregen van onze vrienden en familie. Het ontbreekt ons aan niets. Bovendien hebben we de kans om onze kinderen in een gezonde, veilige en liefdevolle omgeving op te voeden. In plaats van bedolven te worden onder de knuffelberen, lawaaierig speelgoed en kleding die we slechts tijdelijk konden gebruiken, hebben we dan ook vrij snel gekozen voor een solidaire aanpak. Een geboorte is namelijk een kans om te denken aan alle kinderen en hun ouders, die de kans niet hebben om zorgeloos op te groeien. Het is in deze geest dat we Oxfam gekozen hebben als geboortelijst voor onze drie kinderen.”

“Toen we op het internet zochten bleek Oxfam de enige die dit systeem aanbood waarbij iedereen een geschenk kan kiezen en het dan kan verpersoonlijken via deze kaartjes. We hebben hier geen spijt van gekregen. Onze omgeving kon onze aanpak heel erg waarderen en vond het idee origineel. De talrijke kaartjes die we van vrienden en familie ontvingen, zullen we zorgvuldig bewaren. Zo kunnen we later aan onze kinderen uitleggen waarom wij hiervoor gekozen hebben. En natuurlijk vooral ook om samen de lieve gedachten te herlezen op alle kaartjes.

Dit is een origineel en nuttig cadeau dat blijft, in tegenstelling tot een babypakje dat na enkele maanden alweer te klein is.”