Oxfam Pakt Uit als relatiegeschenk, voor uw werknemers of op een event

Image

1. Relatiegeschenken die eruit springen

Laat uw bedrijf of organisatie opvallen bij uw zakenrelaties, klanten of leveranciers: verras hen met eindejaarscadeautjes van Oxfam Pakt Uit! Zij zullen u niet snel vergeten én u steunt tegelijk mensen wereldwijd. Laat een blijvende indruk hier én in het Zuiden met cadeautjes die veel zeggen over uw bedrijf!

Wat de omvang van uw organisatie of budget ook is, u vindt vast cadeautjes waarmee u er  bovenuit springt.
Vanaf 800 euro kunt u de cadeautjes personaliseren met uw naam en logo. Bij grote bedragen is maatwerk mogelijk.

Kies uw cadeaus hier.


2. Zet een opvallende inzameling of actie op
Wilt u met uw bedrijf of organisatie een actie opzetten en een inzameling organiseren voor het goede doel? Dan is Oxfam Pakt Uit het perfecte thema! De geschenkjes geven namelijk heel concreet weer wat Oxfam met een bepaald bedrag kan doen.
Organiseer bijvoorbeeld een wafelbak, een sportieve uitdaging, een veiling... Bepaal een streefdoel en probeer dat met de groep te halen, bijvoorbeeld: voldoende geld inzamelen voor 10 geitjes of misschien zelfs voor een kudde koeien!

4. Verras uw sprekers

Ontvangt u vaak sprekers? Geef hen een cadeautje van Oxfam Pakt Uit als bedanking, een verrassend alternatief voor de klassieke bos bloemen!

5. Aandenken/bedankje voor deelnemers aan een evenement
Met een geschenkje van Oxfam Pakt Uit maakt u een sterk statement. Het is de perfecte afsluiter van de dag: een cadeautje dat opvalt, met wow-factor én dat de waarden van uw organisatie en het bedrijf belichaamt.

6. Geef originele wedstrijdprijzen
Organiseert u met uw bedrijf of vereniging een quiz, een wedstrijd,...? Dan zijn cadeautjes van Oxfam Pakt Uit een originele verrassing!

 

Aarzel niet het Team Oxfam Pakt Uit te contacteren met vragen, voorstellen of ideeën!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• 02/ 501 67 88

 

 

 

In samenwerking met Goedkoop.be kreeg het geitje Julie gezelschap van een schattig varkentje.

Lees verder

De Mozambicaanse boerin Maria Congue kreeg dankzij de steun van Oxfam-Solidariteit aan haar boerenvereniging een fiets. Ze vertelt over haar leven en wat de fiets voor haar betekent.

Lees verder