Oxfam Pakt Uit als relatiegeschenk, voor uw werknemers of op een event

Image

U heeft de locatie, de catering, de uitnodigingen zijn de deur uit,... Maar u zoekt nog het perfecte geschenk voor de deelnemers van uw evenement of bedrijfsfeest. Gevonden! Een cadeau van Oxfam Pakt Uit: origineel, onvergetelijk, duurzaam, personaliseerbaar en voor elk budget.
 

Ingrediënten voor een geslaagd evenement

U wilt van uw evenement een succes maken, voor tevreden klanten en met deelnemers die positief op uw organisatie terugkijken. U heeft een aantrekkelijk concept bedacht waarmee u uw boodschap wilt overbrengen, tijdens het evenement vertelt u een pakkend verhaal, raakt u de emoties van de deelnemers,... kortom, het evenement zit goed in elkaar. De perfecte afsluiter van de dag is een cadeautje dat opvalt, met wow-factor én dat de waarden van uw organisatie en het bedrijf belichaamt.

 

Een geit als statement

De cadeautjes van Oxfam Pakt Uit zijn symbolische geschenken in de vorm van wenskaarten, waarmee u families wereldwijd steunt. Met een kip, geit of schoolbord maakt u een sterk statement. U kunt kiezen uit een 30-tal  geschenken, geschikt voor elk thema, personaliseerbaar en voor elk budget.

oxfam pakt uit kip

Met een geschenk van Oxfam Pakt Uit heeft u het perfecte bedankje, relatiegeschenk of aandenken. Het is een cadeau met een meerwaarde, zodat niet alleen uw organisatie en het bedrijf, maar nog veel meer mensen vruchten dragen van uw evenement. Met de aankoop van Oxfam Pakt Uit-geschenken steunt u immers acties en projecten van Oxfam.

Dus of u nu een klantenhappening, teambuilding, personeelsfeest, beurs, seminarie, conferentie, opening, bedrijfsevenement of ander event organiseert, met een cadeautje van Oxfam Pakt Uit heeft u een gepaste afsluiter.

Interesse?

1. Ga naar www.oxfampaktuit.be en ontdek de cadeautjescollectie
2. Contacteer Lieve Reynebeau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02 501 67 34) om uw wensen door te geven of voor meer uitleg
3. U krijgt een aangepast pakket dat perfect bij uw evenement past
4. Aangezien de cadeaus van Oxfam Pakt Uit symbolische geschenken zijn, krijgt u het jaar na uw gift een fiscaal attest voor uw steun aan Oxfam

Meer weten?

Contacteer projectbeheerder Lieve Reynebeau
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   // 02 501 67 34

Steps vierde haar nieuwe kantoren op een bijzondere manier: met cadeautjes van Oxfam Pakt Uit!

Lees verder

Adolphe Buse uit Zuid-Kivu, Congo, vertelt over de steun die hij en zijn familie kreeg voor het heropstarten van landbouwactiviteiten. De familie, die op de vlucht was gegaan voor geweld, kreeg onder meer zaden en landbouwwerktuigen.

Lees verder