Zoek je een thema voor een leuke solidariteitsactie op school?

Zet met Oxfam Pakt Uit een solidaire, leuke en educatieve inzamelactie op school op en steun projecten wereldwijd!

De grappige cadeautjes van Oxfam Pakt Uit, zoals een geitje, plantjes, kippen of schoolborden, symboliseren projecten van Oxfam. Zamel met je klas of school centen in en verzamel genoeg voor een kudde geitjes en steun zo landbouwers, voor noodhulpkits en help zo slachtoffers van rampen, schenk schoolborden en steun educatieprojecten, ...

Meedoen?
Samen centen inzamelen is makkelijker dan je denkt: organiseer een loopwedstrijd en vraag je familie je te sponseren per toertje rond de speelplaats, verkoop koekjes, zet een spektakel op, … Het wordt zeker een onvergetelijke dag waarbij jullie elkaar beter leren kennen én je je samen inzet voor mensen die je steun goed kunnen gebruiken.

Al een heel aantal scholen gingen je voor, dus aarzel niet. Jullie zorgen voor het enthousiasme, wij zorgen voor een actiekit, uitleg over de cadeautjes, …

Meer weten?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 501 67 33

Download onze speciale brochure voor scholen en ontdek een goudmijn aan goede ideeën om samen met je klas of school Oxfam te steunen.

 

De leerlingen van het Sint-Jozefinstituut in Antwerpen zetten een grote ‘koeien-actie’ op poten.

Lees verder

De school van de kleine Lounny, die zich in het dorpje Nathen te Laos bevindt, wordt regelmatig getroffen door overstromingen. Oxfam solidariteit heeft er een opleiding georganiseerd voor leerkrachten en heeft ook schoolboeken uitgedeeld aan de leerlingen zodat ze correct kunnen reageren in het geval van een overstroming.

Lees verder